Peddars Coilover Tesla Model 3

  • 17 315 kr


I lager
Dela

Komplett Pedders Coilover sats fram & bak med ställbart chassi.
Öka på din körupplevelse med ett komplett Pedders eXtreme XA Coilover sats för fram- och bakaxel, inklusive ställbart chassi, anpassat för din Tesla Model 3 AWD från 2017 och framåt.
När du väljer att uppgradera din bil med denna avancerade coilover-sats från Pedders får du inte bara en fantastisk körkänsla, men du öppnar även upp en hel värld av anpassningsmöjligheter för att skapa den ultimata körupplevelsen.

Pedders eXtreme XA Coilover-satsen erbjuder 30 olika chassijusteringspositioner som enkelt kan justeras med ett vred placerat på toppen av stötdämparna. Detta innebär att du har full kontroll över hur din bil beter sig på vägen och kan anpassa inställningarna efter dina personliga preferenser och körstil.

Dessutom, tack vare de 2-vägs justerbara dämparna, kan du individuellt ställa in både stöt- och rebound-dämpningarna för att finjustera bilens prestanda och komfort. Denna flexibilitet gör att Pedders Coilover-satsen passar lika bra för intensiv bankörning som för en avkopplande semestertur med bilen.

Tillverkad i Australien, är denna coilover-sats utformad för att hålla högsta kvalitet och prestanda. Genom att investera i Pedders eXtreme XA Coilover-sats för din Tesla Model 3 AWD kan du vara säker på att du får en pålitlig och robust lösning som kommer att förbättra din bils körupplevelse under lång tid framöver.

Passar följande bilmodeller nedan:
 
2019 - 2023 Tesla Model 3 Long Range
2019 - 2023 Tesla Model 3 Performance


Varför ska du välja Pedders Coilover?

  • Justerbar i 30 olika lägen 
  • Justerbar åkhöjd 
  • Kvävgas laddade dämpare 
  • Tillverkat i legerat stål 
  • Helgängad Mono-Tube