ST Coilover Kit SR+

  • 14 200 kr
I lager
Dela

För chaufförer som vill ha mer än bara justering av körhöjd kommer ST XA coilover. ST XA är utvecklad tillsammans med KW Automotive och möjliggör individuell justering av dämpningen för att passa nästan alla dina körbehov!

Perfekt för sportig körning
ST XA coilovers har KW-dämpningsteknik som gör att upphängningen kan göras antingen styvare eller mjukare beroende på körförhållandena. Denna dämpningsjustering görs på den övre änden av den förkromade kolvstången så att inställningen kan ändras nästan direkt. Alla fordon utrustade med ST XA coilovers kommer att fungera mycket mer smidig och sportig jämfört med standard.

Enkel justering av sänkningen
Som alla ST-spiraler görs sänkjusteringen via en kontinuerlig gänga på den galvaniserade fjäderbenen. Detta gör att även sänkning kan göras även när satsen installeras genom att vrida fjäderplattan högre eller lägre! OBS! Sänkningen av varje fordon skiljer sig mycket åt med ST XA-spiraler på grund av typ av konstruktion. Till exempel kan äldre fordon som Honda Civic (EJ9) sänkas mellan 40-75 mm med ST XA-coilovers, medan nyare modeller som Audi S3 (8P) kan sänkas mellan 10-40 mm på grund av att de är mycket lägre från fabrik.

KW Engineering: Exklusivt för ST-upphängning
Den högkvalitativa ST XA-spiralen är baserad på dämpningsprincipen med två rör med låg friktion i kombination med tryckbeständiga spjällhus. Tillverkad direkt på KW, en monoblockstyrning och tätningspaket reducerar spjällets friktion samt skyddar den mot korrosion och smuts. Varje galvaniserat stag förseglas flera gånger för att säkerställa maximal livslängd under ALLA väderförhållanden.

- Extern spjälljustering
- Den senaste dämpningstekniken för maximal livslängd
- Minskad systemfriktion för effektiv dämpningsjustering
- Individuell sänkning inom det testade justeringsområdet
- Fram- och bakaxel (om möjligt) med gängjustering
- Galvaniserade spiralbalkar med extra beläggning för optimerat korrosionsskydd
- Komplett lösning med justerbar fjäderplatta, racerfjädersystem och stötfångare med dammskydd

Tillverkare: ST/KW
Justering VA: gänga (25-55 mm)
Justering bakaxel: gänga (25-50 mm)
Hårdhetsjustering: ingen

KW Part.nr: 18287006