Uthyrning av takboxar och takräcke

till Tesla

Har du en Tesla och önskar hyra ett takräcke eller takbox? Då har du kommit rätt. Hyr takbox eller takräcke genom oss på Tässla Store.

Ska du på skidresa i fjällen med bil eller har du extra mycket bagage som du behöver ha med dig i Teslan? Vi kan hjälpa dig med rätt takräcken och takbox att hyra inför din semester, och självklart erbjuder vi även hjälp med montering på din Tesla.

Våra takräcken och takboxar som vi hyr ut, finns i flera olika varianter och passar Tesla model 3, model S, model Y. Avhämtning av dessa sker hos oss i Täby.

Hyr takräcke eller takbox till din Tesla, istället för att köpa nytt. 

Är du i tillfälligt behov av ett takräcke eller takbox kan det verka onödigt att köpa en helt ny. Hyr istället någon av dessa produkter enkelt det genom oss på Tässla Store. Hos oss hittar du takräcke eller takbox av hög kvalitet och flertalet olika märken att välja mellan.

Att hyra en takbox är ett perfekt alternativ om ni inte använder den ofta eller har plats att förvara takboxen. På Tässla Store finns takboxar till uthyrning av märket Calix, som har flera olika volym-kapaciteter och längder. Tvätt av takbox och/eller takräcke ingår i hyran.

Vill du istället köpa en takbox genom oss, erbjuder vi takboxar av märken som Thule, Calix och Packline, som passar till de flesta Tesla bilarna. Klicka här för att komma till dessa produkter.

Tässla Store hjälper dig självklart även med montering av din hyrda produkt på din Tesla bil. Detta sker endast hos oss i Stockholm Norrort.

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur man hyr dessa produkter genom oss.

Hyr takräcken

Att hyra takräcken är en smidig lösning för dig som inte använder takräcke så ofta eller har plats att förvara takräcket på. Vi på Tässla Store erbjuder takräcke för uthyrning till Tesla model 3 och model Y. Lastbågarna till Model 3 och model Y är Thule T-rack kompatibla.

Upphämtning av takräcke sker i Stockholm Norrort och vi hjälper er självklart med montering om man vill. Ingår gör även tvätt av takräcket.

Villkor när du hyr takbox, takräcke

När du hyr takbox, takräcke  genom oss ansvarar du för produkten och här är några regler att förhålla sig till:

Avbokning

Behöver du avboka din bokning, ska avbokningen av takbox/takräcke ske senast 48 timmar innan hyresperioden startar. Ifall avbokning sker senare inpå bokat datum, debiteras kund 50% av det totala priset.

Avbokning sker via mail till [email protected] 

Betalning

Betalning sker vid avhämtning för hela den perioden som du hyr takbox/takräcke av oss. Du väljer själv vilken betalningsmetod som passar dig, när du bokar på Tässla.se

Förseningsavgift

Om du glömmer bort att lämna tillbaka hyrd produkt/produkter i tid, debiteras du med en förseningsavgift på 300 kr/dygn.

Ansvar/Försäkring/Skador

Om en olycka skulle ske efter avhämtningen av takräcke/takbox/cykelhållare, står hyrestagaren för försäkring vid skada och stöld. Det ingår oftast i din bil- eller drulleförsäkring. 

Tässla Store frånsäger sig allt ansvar av hyrd produkt efter avhämtning, gällande skada och stöld av takräcke/takbox samt eventuellt innehåll i takboxen.

Kostnader för skador debiteras beroende på omfattning. 

Vid eventuell skada/stöld skall hyrestagaren meddela uthyraren omgående.

En stulen/obrukbar takbox/takräcke debiteras enligt Tässla.se aktuella prislista.

Vid förlust av nyckel debiteras man med 300 kr per nyckel. Hyrestagaren erhåller endast en nyckel under uthyrningsperioden.

Avhämtning

Takbox/takräcke hämtas enligt mailbekräftelse från [email protected]

Återlämning

Takbox/takräcke återlämnas enligt mailbekräftelse från [email protected]

Kontakta oss på Tässla Store

Har ni några frågor angående att hyra takräcke eller takbox, är ni välkomna att kontakta oss för mer information.

Ni kan nå oss via telefon, mail, kontaktformulär eller chat.