Uthyrning av takboxar, takräcke & cykelhållare

till Tesla

Har du en Tesla och önskar hyra ett takräcke, cykelhållare eller takbox? Då har du kommit rätt. Hyr takbox, cykelhållare eller takräcke genom oss på Tässla Store.

Ska du på skidresa i fjällen med bil eller har du extra mycket bagage som du behöver ha med dig i Teslan? Vi kan hjälpa dig med rätt takräcken, takbox eller cykelhållare att hyra inför din semester, och självklart erbjuder vi även hjälp med montering på din Tesla.

Våra takräcken, takboxar samt cykelhållare som vi hyr ut, finns i flera olika märken och passar Tesla model 3, model S, model Y och model X. Avhämtning av dessa sker hos oss i Stockholm Norrort.

Hyr takräcke, cykelhållare eller takbox till din Tesla, istället för att köpa ny

Är du i tillfälligt behov av ett takräcke, cykelhållare eller takbox kan det verka onödigt att köpa en helt ny. Hyr istället någon av dessa produkter enkelt det genom oss på Tässla Store. Hos oss hittar du takräcke, cykelhållare eller takbox av hög kvalitet och flertalet olika märken att välja mellan.

Att hyra en takbox är ett perfekt alternativ om ni inte använder den ofta eller har plats att förvara takboxen. På Tässla Store finns takboxar till uthyrning av märket Calix, som har flera olika volym-kapaciteter och längder. Tvätt av takbox och/eller takräcke ingår i hyran.

Vill du istället köpa en takbox genom oss, erbjuder vi takboxar av märken som Thule, Calix och Packline, som passar till de flesta Tesla bilarna. Klicka här för att komma till dessa produkter.

Tässla Store hjälper dig självklart även med montering av din hyrda produkt på din Tesla bil. Detta sker endast hos oss i Stockholm Norrort.

Välkommen att kontakta oss för mer information om hur man hyr dessa produkter genom oss.

Hyr cykelhållare

Behovet av att frakta en cykel kan dyka upp under olika omständigheter. Du kanske behöver ta med din cykel på semestern eller behöver du frakta ditt barns cykel någonstans? Använder du cykelhållare vid allt för få tillfällen för att köpa en ny, hyr då istället cykelhållare till din Tesla här hos oss.

Vi erbjuder cykelhållare för takräcke till Tesla. Har du inget takräcke hyr du enkelt även det genom oss. Det är både en smidig lösning och klimatsmart. Vi hjälper dig med montering av cykelhållaren när du hämtar den, om så önskas.

Hyr takräcken

Att hyra takräcken är en smidig lösning för dig som inte använder takräcke så ofta eller har plats att förvara takräcket på. Vi på Tässla Store erbjuder takräcke för uthyrning till Tesla model 3 och model Y. Lastbågarna till Model 3 och model Y är Thule T-rack kompatibla.

Upphämtning av takräcke sker i Stockholm Norrort och vi hjälper er självklart med montering om man vill. Ingår gör även tvätt av takräcket.

Villkor när du hyr takbox, takräcke eller cykelhållare

När du hyr takbox, takräcke eller cykelhållare genom oss ansvarar du för produkten och här är några regler att förhålla sig till:

Avbokning

Behöver du avboka din bokning, ska avbokningen av takbox/takräcke/cykelhållare ske senast 48 timmar innan hyresperioden startar. Ifall avbokning sker senare inpå bokat datum, debiteras kund 50% av det totala priset.

Avbokning sker via mail till support@tässla.se 

Betalning

Betalning sker vid avhämtning för hela den perioden som du hyr takbox/takräcke/cykelhållare av oss. Du väljer själv vilken betalningsmetod som passar dig, när du bokar på Tässla.se

Förseningsavgift

Om du glömmer bort att lämna tillbaka hyrd produkt/produkter i tid, debiteras du med en förseningsavgift på 300 kr/dygn.

Ansvar/Försäkring/Skador

Om en olycka skulle ske efter avhämtningen av takräcke/takbox/cykelhållare, står hyrestagaren för försäkring vid skada och stöld. Det ingår oftast i din bil- eller drulleförsäkring. 

Tässla Store frånsäger sig allt ansvar av hyrd produkt efter avhämtning, gällande skada och stöld av takräcke/takbox/cykelhållare samt eventuellt innehåll i takboxen.

Kostnader för skador debiteras beroende på omfattning. 

Vid eventuell skada/stöld skall hyrestagaren meddela uthyraren omgående.

En stulen/obrukbar takbox/takräcke/cykelhållare debiteras enligt Tässla.se aktuella prislista.

Vid förlust av nyckel debiteras man med 300 kr per nyckel. Hyrestagaren erhåller endast en nyckel under uthyrningsperioden.

Avhämtning

Takbox/takräcke/cykelhållare hämtas enligt mailbekräftelse från support@tässla.se

Återlämning

Takbox/takräcke/cykelhållare återlämnas enligt mailbekräftelse från support@tässla.se

Kontakta oss på Tässla Store

Har ni några frågor angående att hyra takräcke, cykelhållare eller takbox, är ni välkomna att kontakta oss för mer information.

Ni kan nå oss via telefon, mail, kontaktformulär eller chat.