Extraljus 3x Seeker Quantum Laser + Combo/spot 9"

  • 12 995 kr


I lager
Dela

Extraljuskit, 3-pack, SEEKER Quantum 9″- 1 X Laser + 2 X combo/spot. 

Quantim LEDZER från SEEKER har tagit många år att utveckla och är nu det första extraljuset som använder sig av laserteknik. Med sina åtta kraftfulla leddioder ligger fokuset på att ge extraljuset bredd utöver det vanliga. Förutom leddioderna sitter det i mitten av armaturen två stycken laserenheter som ger en räckvidd som är mycket svårmatchad. Tillsammans ger det ett extraljus som har både en fenomenal bredd och även längd.
850m @ 1 lux är ljuslängden man kan räkna med om man köper detta extraljus, och bara de siffrorna visar att detta inte är ett extraljus man kan bortse från.

Quantum LEDZER är dessutom E-godkänd och laglig att åka med på allmän väg i Sverige. Då laser kan vara skadlig så är det extra viktigt att se till att extraljus som använder sig av laserteknik är just E-godkända. Med dessa extraljus kan du vara säker på att allt är som det ska.

SEEKER Quantum är en helt ny lampa med helt nytänk av linsteknik. Med dess nya utforming så ger denna en lång kastlängd (780m 1 LUX / 850m 1 LUX Laser) samtidigt som den ger fullgod bredd av ljus ute i skog och mark.  Med sina 10st starka LED dioder så ser och syns man ute på vägarna!
Detta snygga extraljuset har både orange och vitt parkeringsljus som man smidigt väljer själv vilket man tycker är snyggast och passar bäst. Går även att koppla in utan parkeringsljuset om man föredrar att inte köra med de.
Det runda 229 mm extraljuset riktar sig till dig som är ute efter det alta bästa när man är ute och kör på mörka vägar och skogar.
Med sitt stabila monteringsfäste och bultar så fästes lampan smidigt på nummerplåtsfäste eller i frontbåge m.m. Extraljuset har även förberett hål för toppstag.

Teknisk information;
Nominell effekt: 120 W / 140w laser modellen
Kontakt: 4-stifts DT-kontakt
Lumen (tillverkarens deklaration): 12000 lm (teoretiskt) / 9500 lm (faktiskt)
Parkeringsljus: vit eller orange, väljs själv smidigt
Kastlängd: 780 m / 1 lux. / 850 m 1 LUX laser modellen
Färgtemperatur: 6000 kelvin
Driftspänning: 9-32 V
Bredd: 226mm
Höjd: 229 mm (med monteringsfötter 247 mm)
Djup: 82 mm (med monteringsfötter 100 mm)
Referensnummer: 40 / 50 laser modellen
E-godkänd
Godkännanden: ECE R112, R7, R10
IP-Klass: IP68 / IP69K
Kabellängd: 220 cm
Driftstemperatur: -20 ° C till + 45 ° C
Garanti: 36 månader

Medföljer:
2 st. Seeker Quantum – 120W
1st.  Seeker Quantum Ledzer/laser – 120W
1 st. Extraljusfäste för nummerplåt, 3 lampor
1 st. Extraljuskablage för 3 ljus
3 st Toppstag, mattsvart

* För bilar som har CANBUS-styrning av belysningen behöver paketet kompletteras med XBB-modul vilket du finner i listan nedan med relaterade produkter. Du behöver även komplettera med montageskruv eller popnitar för att kunna fästa nummerskyltshållaren i krockbalken på bilen.

I monteringskostnaden ingår material såsom canbus reläsats, kablage, hållare.