Extraljus Supervision Revolution 160W 9"

  • 6 495 krI lager
Dela

EXTRALJUSET SOM RITAR OM KARTAN 

Supervision Revolution 160W bygger på en helt ny plattform som utvecklats från grunden med mål att befästa sin ledande position i premiumklassen. Revolution har en stilfull och exklusiv design med dynamiskt utformade spegelreflektorer. Bakom lampans reflektorer döljer sig världsledande komponenter som inte bara ger ett långt ljus utan också en mer homogen ljusupplevelse, ett mjukare ljus som upplevs som mer behagligt för ögonen. Lamphuset uppfyller både IP68 och IP69K vilket gör den lämpad för användning i alla sorters väderlekar. Lamphuset är stöt- och vibrationstestat och tål stora påfrestningar och stenskott. Revolution 160W lyser med högre ljusintensitet än sina föregångare, med Dual Power-funktionen aktiverat lyser lampan imponerande 1590 meter. 

Lampan är utrustad med senaste versionen av ETM (Electronic Thermal Management) som övervakar värmeutvecklingen på dioderna varje sekund. Syftet med ETM är att bibehålla intensiteten i dioden samt för att undvika missfärgningar som uppstår om värmen blir för hög. 


PRESTANDA I ABSOLUTA VÄRLDSKLASS 

Supervision Revolution är ett revolutionerande extraljus på många sätt, men framförallt är det prestandan som är i fokus. Reflektorernas unika utformning är fulländad efter många års produktutveckling vilket också är nyckeln till lampans makalösa prestanda och en stark bidragande orsak till den eleganta designen. Reflektorerna riktar ljusflödet (lumen) mot vägbanan och dess närområde med otrolig precision utan ljusförlust. Revolution ger en fullgod bredd för alla sorters vägar vilket hjälper föraren att upptäcka faror längs väggrenen i tidigt skede. 


UNIKT POSITIONSLJUS OCH EXTRA MÖRKA REFLEKTORER 

Lampans utseende smälter in med bilens front tack vare dess mörka reflektorer som är extra tonade längs hela lampans lins. Vid framtagningen av Revolution 160W har fokus legat på en viktbesparande konstruktion, lampan väger endast 1,8 kg vilket är ett resultat av att allt material valts med stor omsorg. Lampans positionsljus har finkalibrerats för undvika det vanligtvis sträva ljuset som många positionsljus lider av. Revolution passar både på personbilar, transportbilar och lastbilar. Likt övriga lampor i Supervision-serien så är Revolution utrustad med särskilt utvalda led dioder från världsledande amerikanska företaget Cree av hög kvalitetsklass (BIN). Högpresterande Cree dioder i kombination med den banbrytande spegeloptiken tar prestandan till helt nya höjder. 


Detta ingår i paketet med 2st extraljus  
2x LED extraljus 160W /styck
2x reläkabelsatser DT-6 för totalt 2 st extraljus
2x svarta runda stabiliseringsstag
1x  extraljushållare för 2 st extraljus 

Detta ingår i paketet med 3st extraljus 
3x LED extraljus160W /styck
2x reläkabelsatser DT-6 för totalt 2 st extraljus
3x svarta runda stabiliseringsstag
1x  extraljushållare för 3 st extraljus 

Specifikation:
Spänning: 9-32V
160W
16 000 teoretiska lumen (enligt tillverkaren)
IP68/69K
Comboljusbild
DT-6 kontakt
220x84mm (diameter, djup)
ECE R112
Ref: 45 

I monteringskostnaden ingår material såsom canbus reläsats, kablage, hållare.