XBB Smartbutton

  • 795 kr
I lager
Dela

En XBB Smart Button är det perfekta tillbehöret till din XBB Dongle. Du kan styra de olika utgångarna på dina relän viket öppnar upp oändliga möjligheter.
Du kan välja att knappen skall stänga av ljusrampen eller extraljusen om det exempelvis  kommer kraftig nederbörd och du bländas av dina extraljus. 

Du kan välja att ha en av och på funktion för dina positionsljus/parkeringsljus/Halo/DRL eller varför inte ha separat styrning för en ljusramp på taket som bara använd ibland eller ha en lättillgänglig knapp vid bakdörrarna på transportbilen för att tända arbetsbelysning eller backljusen. Du kan ha flera knappar som du kan placera ut där du som mest behöver dem. 

Behöver du tips och idéer på hur du kan använda XBB Smart Button på bästa sätt så finns vi här för att hjälpa dig så tveka inte att kontakta oss via chatt , telefon eller mail! 


Snabbguide, installera XBB Smart-knappen med din XBB Configurator-app. Starta appen XBB Configurator. (Tillgängligt på Google Play och App Store) Använd din telefon för att ansluta till XBB-dongeln. Välj PowerUnit och tryck sedan för att lägga till en ny enhet. Klicka på Lägg till ny XBB-knapp, XBB Dongle börjar söka efter nya enheter. Tryck en gång på din XBB Smart-knapp och sedan dyker knappen upp i din app, klicka OK. Klicka på Preference på din PowerUnit. Välj vad du vill ska hända om du trycker en gång eller om du dubbeltrycker på knappen. Spara dina inställningar. Se till att testa alla funktioner innan du avslutar installationen. Lycka till!