DEGREASER PRO 2.0 - KALLAVFETTNING - 1L

  • 149 kr
I lager
Dela

Degreaser Pro har länge varit ett av våra flaggskepp och har blivit en självklarhet i väldigt många bilägares arsenal. Är du bekant med Degreaser PRO så vet du vad den går för - och har antagligen svårt att tro att den kan bli bättre? 

Tro det eller ej men Degreaser Pro 2.0 är märkbart mer effektiv och du kommer inte att bli besviken.

Vår uppdaterade Degreaser Pro tar hand om smutsen på en helt ny nivå. Med sin förbättrade sammansättning är den ännu mer effektiv mot tuffa fläckar som salt, tjära, asfalt, asfaltsprickar, fett, olja och silikoner. Vi är stolta över att erbjuda dig den ultimata moderna kallavfettningen!

Tillverkas i Sverige 🇸🇪


BRUKSANVISNING

  1. Applicera produkten outspädd på torr eller våt yta.
  2. Låt verka 5-10 minuter, skölj därefter noga med vattenslang eller högtryckstvätt.


Våra alkaliska avfettningar kan appliceras över Degreaser PRO utan mellantvätt med vatten. Vid extrema fall av asfaltsprickar som fått sitta länge kan man behöva hjälpa till och bearbeta prickarna mekaniskt med exempelvis en mjuk bilvårdspensel. Degreaser PRO har en trögflytande karaktär som utöver att den hänger kvar längre även gör att produkten inte torkar in speciellt snabbt och därmed tillåts möjligheten att verka längre vilket löser smutsen effektivare.

Vi har aldrig haft problem med spruckna lyktor och har även gjort test på just VAG-lyktor som verkar speciellt utsatta, men för säkerhets skull låt ej ligga onödigt länge och spola av noga på lyktor.

Använd ej på varma ytor.

BESKRIVNING

Varför kallavfettning? Utöver tjär-/asfaltsprickar (de små svarta prickarna som gör lacken sträv) och salt, löser Degreaser PRO även olja. Med andra ord löser den många vanligt förekommande smutstyper som en vanlig alkalisk avfettning inte biter på. Speciellt under vintertid är det extra viktigt att man använder en kallavfettning då vägarna saltas och dubbdäcken sliter upp oljepartiklar från asfalten. Fungerar utmärkt för att lösa svåra fettfläckar även på textilier och för motortvätt.

Vått eller torrt? Degreaser Pro är modern på så sätt att du kan applicera den även på en blöt bil med bibehållen effektivitet till skillnad från en klassisk kallavfettning som du enbart kan applicera torrt.

Många kallavfettningar är baserade på nafta och luktar väl