DEGREASER PRO - KALLAVFETTNING - 5L

  • 449 kr
I lager
Dela

Gör effektiv rent

  • Salt
  • Tjära
  • Asfalt & asfaltsprickar
  • Fett, olja & silikoner
  • Vintersmuts

Kan mycket väl vara den bästa moderna kallavfettningen pengar kan köpa! En väldigt effektiv kallavfettning som enkelt tar hand om även den svåraste av fett-, asfalt- & oljebaserad smuts! Otroligt enkel att använda, behöver inte spädas ut - spraya bara på, låt verka och spola av! Gjord för att vara mild mot alla typer av hårda material och ytor som lack, plast, aluminium, krom och övriga lackade ytor.

Det är också väldigt snällt mot dig och naturen jämfört med traditionella högaromatiska avfettningar. Är lagomt trögflytande för att den ska hänga kvar länge på vertikala ytor, och verka längre. 

Nästintill doftfri.

Degreaser PRO är perfekt för alla som effektivt och säkert vill använda en kallavfettning.

Tillverkas i Sverige 🇸🇪


BRUKSANVISNING

  1. Applicera produkten outspädd på torr eller våt yta.
  2. Låt verka 5-10 minuter, skölj därefter noga med vattenslang eller högtryckstvätt.


Våra alkaliska avfettningar kan appliceras över Degreaser PRO utan mellantvätt med vatten. Vid extrema fall av asfaltsprickar som fått sitta länge kan man behöva hjälpa till och bearbeta prickarna mekaniskt med exempelvis en mjuk bilvårdspensel. Degreaser PRO har en trögflytande karaktär som utöver att den hänger kvar längre även gör att produkten inte torkar in speciellt snabbt och därmed tillåts möjligheten att verka längre vilket löser smutsen effektivare.

Vi har aldrig haft problem med spruckna lyktor och har även gjort test på just VAG-lyktor som verkar speciellt utsatta, men för säkerhets skull låt ej ligga onödigt länge och spola av noga på lyktor.

Använd ej på varma ytor.

BESKRIVNING

Varför kallavfettning? Utöver tjär-/asfaltsprickar (de små svarta prickarna som gör lacken sträv) och salt, löser Degreaser PRO även olja. Med andra ord löser den många vanligt förekommande smutstyper som en vanlig alkalisk avfettning inte biter på. Speciellt under vintertid är det extra viktigt att man använder en kallavfettning då vägarna saltas och dubbdäcken sliter upp oljepartiklar från asfalten. Fungerar utmärkt för att lösa svåra fettfläckar även på textilier och för motortvätt.

Vått eller torrt? Degreaser Pro är modern på så sätt att du kan applicera den även på en blöt bil med bibehållen effektivitet till skillnad från en klassisk kallavfettning som du enbart kan applicera torrt.

Många kallavfettningar är baserade på nafta och luktar väldigt starkt. Vår produkt däremot innehåller förhållandevis lite nafta och blir därför mycket trevlig att jobba med och är närapå fri från irriterande och starka dofter.