FÄRDIGBLANDAD ALKALISK AVFETTNING

  • 99 kr

Produkten är tyvärr slut i lager - men det kommer mer inom kort.

Dela

potless – färdigbland alkalisk avfettning som är speciellt framtagen för bilvård. Designad för att utan ansträngning ta bort envis fett och organisk smuts, Spotless är din lösning för att uppnå en fläckfri finish på ditt fordon. Kanske bäst av allt kräver Spotless inga farosymboler och är helt fri från märkning, vilket gör den säker och bekväm att använda.


Mild mot ytor, tuff mot smuts:

Medan Spotless levererar otrolig rengöringskraft ser den också till att ytor på ditt fordon inte påverkas i onödan. Särskilt utformad för att vara snäll mot lackskydd är denna alkaliska avfettning även säker att använda på de allra flesta material som t.ex. lack, plast och gummi, vidtag försiktighet med ej lackerade metallytor och lack utan klarlack.


Tvättprocess

Spotless är tänkt att användas som en förtvätt. Genom att använda Spotless som första steg i tvättprocessen kan du eliminera all lös organisk smuts från din bil innan du fortsätter med bilschampo och tvätthandske. Genom att avlägsna det löst sittande smutslagret minskar risken för tvättrepor och ger dig en säkrare yta att arbeta med.


Applicera Spotless på de smutsiga områdena, låt det verka en stund och skölj sedan av det. Därefter kan du fortsätta med nästa steg i tvättprocessen för att ge din bil en grundlig rengöring och en skinande finish. Observera att Spotless inte får torka in, torkar det innan du hunnit börja spola av så spraya på lite extra.


Många användningsområden

Spotless är inte bara begränsad till bilvård. Dess kraftfulla alkaliska formeln gör den även användbar för andra ändamål. Du kan använda Spotless för att rengöra husfasader, där den tar bort smuts, mögel och andra organiska beläggningar. Dessutom är Spotless också ett utmärkt val för att rengöra och avfetta golv och andra hårda ytor från organisk smuts.

Med Spotless får du en mångsidig rengöringsprodukt som levererar pålitlig prestanda inte bara inom bilvård, utan även i andra områden där effektiv avfettning och rengöring krävs.