FEROX, 500 ML - KERAMISKT BILSCHAMPOO

  • 180 kr
I lager
Dela

Ferox är ett  keramiskt schampo som utöver att ha glid och “smörj” inte liknar något annat, det skummar bra och lämnar en yta som inte lämnar någon oberörd. Ferox ger även en  otrolig avrinning och ett bra skydd. 

För att inte tala om doften av energidryck som ger dig en rejäl boost! 

Detta är en produkt som verkligen är värd att testa, har varit vår nya favorit ett bra tag nu och den prickar i alla boxar.

✅ Lätt att använda 
✅ Bra rengörande egenskaper 
✅ Underlättar avtorkning 
✅ Ger en otrolig yta
✅ Avrinning
✅ Känsla & doft 

Så testa nu, du kommer inte att ångra det!  


INSTRUKTIONER 


Medan du tvättar din bil med vårt keramiska bilschampo kommer du att märka att det ger en otrolig glans och en avrinnande effekt, vilket ger en smidig och ren yta som verkligen sticker ut. Den imponerande avrinningsförmågan minimerar även torkfläckar och vattenmärken, vilket ger en professionell finish varje gång du tvättar.

Ferox är perfekt för att förstärka och boosta befintligt lackskydd på din bil. Samtidigt kan det också användas på obehandlad lack och rutor för att ge dem en ny lyster och skydd.

Ferox kan appliceras på 3 olika sätt.

⒈ Använd Ferox direkt i tvätthinken som ett vanligt bilschampoo
⒉ Kör Ferox i din Foam lance och spola av bilen
⒊ Ta lite Ferox direkt i tvätthandsken och massera in produkten > spola sedan av

Ferox är säker att använda på alla lackade ytor men även fälgar, glas och plast. En tvätt med Ferox lämnar en skyddande yta med en hållbarhet på upp till 8 veckor. Tänk på att aldrig låta Ferox få torka, utan måste spolas av innan dess.