Heavy cut compound - 250ml - Polermedel

  • 239 kr
I lager
Dela

Ett helt otroligt polermedel som är lättarbetat, starkt avverkande och som snabbt får bort repor, skavanker och oxidation - på hårda och mjuka lacker, gelcoat, plexi och många andra blanka material. Lämnar en extremt fin yta med tanke på hur avverkande den är!


Heavy cut innehåller aluminiumoxid som bryts ned under arbetets gång, så medlet blir finare och finare ju mer du jobbar med det, vilket minimerar efterarbetet. Helt fritt från silikoner och andra "fillers", så du får ett ärligt resultat som inte försvinner över tid - så det är säkert att använda i t.ex. lackeringsverkstäder.


Heavy cut har en unik vattenbaserad formula som ger en bra arbetsmiljö utan starka dofter eller onödigt dammande. Det är inte heller märkningspliktigt med farliga symboler, och innehåller inga farliga lösningsmedel!


DEMONSTRATIONSFILM & BRUKSANVISNING

Heavy Cut Compound är lämplig att använda med både roterande och oscillerande maskin tillsammans med avverkande eller medium polertrissa.


Används med fördel med Twisted wool, Woolpad eller annan avverkande trissa, och kan även köras som steg 2 med mediumtrissa på grund av den höga glansen och det säkra resultatet den ger.