HYBRID WAX - 100ML

  • 599 kr
I lager
Dela

Känslan av ett klassiskt vax tillsammans med egenskaperna från keramiska skydd = Hybrid wax!


Med vårt nya hybridvax får du på ett enkelt vis ett otroligt djup i lacken, ett bra skydd och en fantastisk avrinning! Hybrid är en mycket dryg produkt, 100ml räcker till 20-30 behandlingar. Hållbarheten varierar beroende på underlag men enligt våra tester allt mellan 6 månader till över ett år!

DEMONSTRATIONSFILM & BRUKSANVISNING

Innan du applicerar vaxet är det viktigt att lacken är helt ren och fri från föroreningar. Vid behov använd clay och polera därefter lacken för att säkerställa att den är helt ren. Använd med fördel Surface prep som ett sista steg innan vaxningen.

Använd en skum- eller microfiber applikator för att fånga upp lite vax direkt från burken, applicera därefter på lacken panel för panel med jämna och överlappande drag. Vaxet är väldigt drygt så använd sparsamt. Efter 3-10 minuter så är vaxet redo för att torkas av.

Använd en microfiberduk, torka ytan tills du inte har några vaxrester kvar. Du kan applicera vaxet i flera lager, men var då noga med att vänta i minst 6 timmar så att föregående lager får tid att härda riktigt.

Du kan vaxa bilen mellan 15-25°. Vaxa aldrig i direkt solljus eller i förhållanden med hög luftfuktighet. Förvara vaxet på en mörk och sval plats.