POLISH & SEALANT - VAXPOLISH

  • 199 kr
I lager
Dela
  • Polerar bort repor i lack
  • Löser upp och tar bort oxidering (matt solblekt lack)
  • Tar bort nedfall - t.ex. asfaltsprickar, kåda och insekter
  • Lämnar ett blankt skyddande lager
  • Kan användas på alla blanka material

Polish & Sealant är en grym, mångsidig polish som både polerar, löser oxider, andra nedfall och lämnar ett starkt ytskydd i samma arbetsmoment.

Lättarbetad och lämnar en spegelblank finish med lång hållbarhet. Kan användas på alla blanka material, som ett snabbvax som lätt arbetas ut med en microfiberduk, men även som oxidlösare och repborttagare på inte allt för besvärliga lacker.  Fungerar även bra som fälgvax, skydd i dörrgångar etc.


DEMONSTRATIONSFILM & BRUKSANVISNING

Det finns många sätt att använda Polish & sealant på, t.ex. som quick detailer, torka dörrgångar, polera med oscillerande polermaskin eller bara att använda som punktinsats på saker som kåda, insekter eller likande nedfall/problem.
Exempel på användningsområden:

  1. Polering av repor, med oscillerande polermaskin och gul trissa

  2. Handvaxa med microfiberduk

  3. Lösa envisa asfaltsfläckar eller andra nedfall

  4. Fungerar lika utmärkt på din husvagn, båt och mc, som din bil
För maximal avverkning använd avverkande trissor som första steg på oscillerande maskin. Avsluta sedan med medium eller mjuk skumgummitrissa. Kan även användas med roterande maskin. Alternativt traditionellt applicera med microfiberduk/appliceringskudde, arbeta in tills önskad effekt är nådd och därefter torka bort eventuella rester med en ren microfiberduk.