SPEED COAT - 500ML

  • 249 kr

Produkten är tyvärr slut i lager - men det kommer mer inom kort.

Dela

Speed coat är ett revolutionerande skydd baserat på Aminosiloxan och Kiseldioxid (Si02). Funkar på alla sorters fordon, är enkel att applicera och ger med tanke på arbetsinsatsen en grym hållbarhet. Passar på såväl lack som glas, plast, fälgar etc. Ger snabbt en fantastisk glans och ett hållbart skydd på väldigt kort tid.


Steg för steg

  1. Se till att bilen är helt ren och redo för ett lackskydd
  2. Blöt bilen, med fördel så lägger du Speed coat direkt efter tvätt
  3. Skaka flaskan. Spraya 2-3 sprut till en framskärm. Använd en tvättsvamp eller mikrofiberduk för att fördela skyddet över hela skärmen
  4. Spola noggrant av med högtryckstvätt så du absolut inte har något överflöd av Speed coat kvar, torka även efter direkt med en torkduk om du har möjlighet.
  5. Fortsätt sedan med nästa panel tills det att du har applicerat hela bilen
  6. Avslutningsvis så använder du en torkduk för att torka hela bilen torr

När du har applicerat Speed coat några gånger och fått erfarenhet av produkten samt lärt dig hur den fungerar just i ditt garage så kan du absolut snabba upp processen genom att ta större ytor åt gången.


Speed coat är lätt att missta för ett snabbsprayvax, Speed coat har en väldigt hög koncentration av Aminosiloxan och Kiseldioxid (Si02) vilket ger ett extremt bra skydd med lång hållbarhet men gör även att du måste applicera med en viss försiktighet.

Vi rekommenderar att applicera Speed coat vått, ha  i åtanke att Speed coat är väldigt kraftfull och bör läggas med försiktighet. Arbeta alltid panel för panel, ex. gör klart framskärmen innan du går vidare på nästa del. Tillvägagångssättet som vi presenterar i filmen och i texten nedan rekommenderar vi om du lägger Speed coat för första gången. Se alltid till att ha normal rumstemperatur och stå aldrig i direkt solljus, luftfuktigheten kan däremot med fördel vara hög. Speed coat får aldrig torka innan du är färdig med stegen nedan.