WATERLESS WASH + GLOSS - 500 MLbil

  • 189 kr
I lager
Dela

Att tvätta sina fordon utan vatten kan låta udda, men Waterless wash + gloss gör det möjligt! Spraya på - torka av! Detta gör rengörningen av din bil både snabb och rolig. Det är enkelt - det enda du behöver är sprayen och några rena microfiberduk. Utöver att det blir rent så lämnar produkten en blank och skyddande yta med vattenavstötande effekt Vi rekommenderar inte att använda produkten på ingrodd smuts som har suttit under en längre tid utan då förespråkar vi en traditionell handtvätt. Produkten är fenomenal om du har bra puts på din bil och snabbt behöver tvätta av lättare smuts. Om du använder produkten på rätt sätt och är försiktig kommer du att repa lacken minimalt. Fungerar även utmärkt som torkstöd efter tvätt för att få en skyddande yta och ytterligare glans. 


MER INFORMATION OM WATERLESS WASH + GLOSS

Waterless wash + gloss är ett bra alternativ för många som vill kunna tvätta sina fordon hemma utan att behöva få dåligt samvete över att vattnet rinner ner i dagvattnet om man inte har en brunn med avskiljare hemma. Vissa kommuner får även varje sommar vattenrestriktioner vilket gör Waterless wash + gloss till ett perfekt alternativ för att hålla efter sina fordon. Vänstra sidan av bilden är behandlad med Waterless wash + gloss. Man ser tydligt vilken avrinning produkten ger.

HUR TVÄTTAR MAN MED WATERLESS WASH + GLOSS?

Waterless wash + gloss är otroligt enkelt att använda. Se till att ha allt du behöver innan du sätter igång, själva produkten och ett gäng rena mikrofiberdukar. Börja med att fundera över vilka naturliga sektioner du har på bilen och börja med den renaste. Oftast så är det minst smuts ju högre upp på bilen du kommer, alltså är det antagligen taket du ska starta med.

Är det första gången du använder produkten dela gärna upp taket i två sektioner och gör klart den första innan du går på den andra. Spraya rikligt med Waterless wash + gloss på första sektionen, torka sedan av så mycket du kan i ett svep och vik sedan undan den smutsiga delen av duken och dra nästa svep. Tänk på att du måste torka bort Waterless wash + gloss innan det börjar dunsta/torka in, märker du att det börjar dunsta/torka in så är det bara att du sprayar på lite extra. Med rikligt menar vi att du ska spraya på så pass att ytan är täckt, om du överdoserar så kommer det gå åt onödigt många microfiberdukar, du kommer snabbt att hitta rätt mängd.

När du är klar med taket går du vidare och gör likadant över hela bilen. Tänk att alltid ha en ren del av mikrofiberduken när du torkar av, och byt till en ny när den blir för smutsig. Vår favorit är att börja med taket, därefter så går man på rutorna och stolpar, därefter huv och bagagelucka följt av dörrar och fram-/bakskärmar för att avsluta med kofångarna då dessa nästan alltid är mest skitiga. Lycka till!