Extraljus SUPERVISION REVOLUTION 600

  • 3 995 kr


I lager
Dela

ETT KRAFTPAKET MED DUAL POWER-FUNKTION 
Supervision Revolution 600 är ett av årets stora nyheter och en ledramp utan kompromisser trots sin storlek. Revolution 600 har ett kompakt lamphus och är utrustad med världsledande komponenter som inte bara ger ett långt ljus utan också en mer homogen ljusupplevelse, ett mjukare ljus som upplevs som mer behagligt för ögonen. Rampen har en Dual Power-funktion som frigör lampans kraft och lyser med en räckvidd på imponerande 1310 meter. Revolution 600 riktar sig i första hand till kunder med högsta tänkbara krav på högpresterande extraljus.

MED FOKUS PÅ BÅDE BREDD OCH LÄNGD 
Revolution 600 bygger på en ny plattform med en rad förbättringar inom flera områden men framförallt är det reflektorerna och lysdioderna som fått sig en stor uppgradering. Resultatet är en betydligt bredare ljusbild som bättre lyser upp väggrenen och samtidigt ger en väldigt lång räckvidd. Revolution 600 drar fördel av nästa generations avancerade reflektor-teknik som utvecklats för att ge ett mer balanserat och effektivt riktat ljus än tidigare. Rampens anpassade ljuskvalitet leder till mindre trötta ögon under mörkerkörning på alla sorters vägar.

ETT NYTT OCH MER BEHAGLIGT DUO POSITIONSLJUS
Revolution 600 är utrustad med dubbla position som ger dig valmöjligheten att fritt välja mellan vit och orange färg. Lampans positionsljus har fått sig en rejäl uppdatering med ett unikt mönster som lyser upp varumärkets logotyp. Positionljuset har också finkalibrerats för att ge ett mer diskret och stilfullt utseende vilket skapar ett oslagbart helhetsintryck. Rampens storlek och utformning gör att den smälter väl in i fronten på både personbilar, transportbilar och lastbilar. Revolution är utrustad med särskilt utvalda lysdioder från världsledande amerikanska företaget Cree av hög kvalitetsklass (BIN) tar prestandan till helt nya nivåer.

DUO POSITIONSLJUS  
Det välkända Siberia positionsljuset skapar en kraftfull karaktär och löper i en linje längs rampens nederdel. Uttryck din stil och personlighet genom att själv välja positionsljusfärg mellan orange och vitt. 

Paketpris om du samtidigt köper styrströmsrelä (ALC / XBB Dongle) till din Tesla!  

I monteringskostnaden ingår material såsom XBB canbus reläsats, kablage.  


Effekt: 150W

Ljusflöde: 14000 lumen
Kontakt: 6-PIN DT, Deutch kontakt (hane medföljer)
Längd: 514 mm
Höjd: 54 mm (72,5 mm inkl. fäste)
Djup: 61,5mm
Ljusbild: Driving Beam (Bred och lång ljusbild)
Kastlängd: 1310 meter