PPF Färdigskuren Model Y

  • 3 795 kr

I lager
Dela

Nu kan du skydda din Tesla Model Y på egen hand! Med dessa färdigskurna bitar så kan du men väldigt liten baskunskap montera skyddsfolie på egen hand till ett riktigt bra pris dessutom!
GSWF Defender Platinum är en Premium PPF med 8 års garanti, enastående slitstyrka, glansförbättring med 45%, självläkande och vattenavstötande (hydrofobic). Du behöver bara vatten och lite tvål för applicering och för att tvätta din bil. Inget behov av dyra eftervårdsprodukter! 

Stenskottsskydd eller PPF (Paint Protection Film), är en transparent och optiskt klar stenskottsfilm.
Speciellt framtagen för att skydda din Tesla Model Y - motverkar detta robusta lackskydd; stenskott, repor, graffiti, UV, samt avvisar smuts och vatten. Den perfekta produkten för att bibehålla din Tesla Model Y lack i toppskick. 

VANLIGA FRÅGOR

Jag har fått min Tesla omlackerad nyligen, när kan jag montera PPF?
Generellt så behöver lacken kureras i ca 30-60 dagar. Det bästa är dock att konsultera lackeraren för att vara på den säkra sidan. De känner sin lack bäst.

Vad ska jag göra om jag redan har stenskott och repor i lacken?
När det kommer till repor så behöver man polera och återställa lacken till bästa möjliga skick, ofta går det att få en väldigt bra finish. Vad gäller stenskott så rekommenderar vi att fylla igen stenskotten innan foliering.

Kommer det synas att resten av bilen inte har skyddsfilm?
Du behöver inte foliera hela bilen, många väljer att bara göra ett fronten. Det kommer inte vara någon färgskillnad från folierade paneler till de som inte är det p.g.a. kvalitetsfolie är designad för att inte synas

Monteringsanvisning


Generell monteringsvideo