STÖRST PÅ TILLBEHÖR TILL TESLA

Allt du behöver till Tesla model S, model 3, model X och model Y

Fri frakt

På alla köp över 1000:-

Handla tryggt

Endast säkra betalsätt i webbutiken

Kampanjer

Nedsatta priser på utvalda produkter

Kundtjänst

Kontakta vår support via chat, telefon eller e-post

SKRÄDDARSY DIN TESLA MED OSS

Att köra en Tesla är fantastiskt på många sätt. Accelerationen, komforten, tystnaden, tekniken, snygg design, ja det finns mycket som är underbart med Tesla. Vi älskar denna bil och nu vill vi hjälpa dig att göra den ännu mer fantastisk. Hur du kan skydda den, framhäva dess snygga utseende, addera förvaring eller göra den mer hundvänlig.

Har du en hund och är rädd om klädseln? Är du ute efter en takbox? Eller vill du designa din Teslas exteriör så att den sticker ut mer från mängden? Då har du hittat rätt. Vi har ett otroligt utbud för dig med biltillbehör.

VILKEN TESLA HAR DU?

Vi tillhandahåller tillbehör till Tesla model S, model 3, model X och model Y.

BESÖK VÅRT SHOWROOM I STOCKHOLM

Öppettider: Tisdagar, Torsdagar 9-16.30 Lördagar 10-14

Hitta hit

Gör din Tesla personlig och unik

Vi har alla möjliga tillbehör för såväl exteriören som interiören till din Tesla. Vi tillhandahåller en stor variation biltillbehör som kan anpassa din bil efter dina behov. Vi hoppas kunna förenkla din vardag med våra produkter eller vill du förändra din Tesla rent utseendemässigt. Vi erbjuder montering av samtliga produkter vi säljer.

Gå inte miste om våra kampanjer

På Tässla Store har vi alltid nedsatta priser på mängder av våra tillbehör till Tesla. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev redan idag och bli meddelad om om våra aktuella kampanjer och nyheter i vår webbshop.


Model Y Induction 20" Model Y Induction 20"

Model Y Induction 20"

4,774.32 DKK
Navkåpa Induction Navkåpa Induction

Navkåpa Induction

337.85 DKK
Model Y Gemini 19" Model Y Gemini 19"

Model Y Gemini 19"

4,433.05 DKK
Mobilhållare Magsafe Mobilhållare Magsafe
XBB Smartbutton XBB Smartbutton

XBB Smartbutton

542.61 DKK
Model Y XPE + TPE Mattpaket Model Y XPE + TPE Mattpaket
Rimetrix Navkapslar 19" Rimetrix Navkapslar 19"
Turbine Navkapslar 19" Turbine Navkapslar 19"

Turbine Navkapslar 19"

2,044.19 DKK
Hjulpåse navkapslar Hjulpåse navkapslar
Förvaringslåda skärm Förvaringslåda skärm
Kantskydd dörrar Kantskydd dörrar

Kantskydd dörrar

85.32 DKK
Förvaringslådor Oxford Model Y Förvaringslådor Oxford Model Y

Vill du personifiera din Tesla har vi flertalet alternativ för dig. Vi tillhandahåller både helfoliering och stenskottsfilm för din bil. För mer information och pris, kontakta gärna oss så hjälper vi dig. Vill du sätta din egna prägel på insidan, har vi på Tässla store flertalet unika inredningslösningar, produkter och tillbehör.

Vi har ett exklusivt avtal med Nya ratten, där vi erbjuder skräddarsydda lösningar för en personlig ratt som passar just dig.

På insidan har vi flertalet produkter för foliering med olika material och färger, exempelvis kolfiber, trä m.m. Foliering är inte bara snyggt utan kan även verka skyddande. För att skydda lacken på din Tesla vid in och urlastning i bagageluckan eller instegsskydd för att skydda lacken från skav vid trösklarna. Tillhandahåller vi även skyddsfolie med kolfibermönster till model 3 & model Y.


Detta är bara en liten del av alla bilskydd vi tillhandahåller. Det finns mängder av val till model S, model 3, model X och model Y.


Trött på svart eller vitt?

KLÄ OM DIN TESLA

"Det är insidan som räknas". Är insidan på din bil viktig för dig? Något vi börjat erbjuda är att klä om innertaket i Alcantara tyg.

Läs mer

Vi fixar även A-stolar, B-stolpar, C-stolpar och hatthyllan om det önskas. Eller varför inte klä in bagageutrymmet i Alcantara. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer om hur detta går till och var i Sverige vi tillhandahåller detta.

Är du trött på färgen på din klädsel? Eller bara vill skydda klädseln mot diverse slitage och hålla original klädseln i nyskick, har vi högkvalitativ överdragsklädsel i formsydd PU-läder. Samma material som standard klädseln i Tesla bilar. Våra satser täcker alla sätena, inklusive baksätet.

Finns till model 3 och model Y.

NYHET

NU KAN DU HYRA TAKRÄCKE AV OSS

Hyr ett takräcke för din Tesla från 100:-

Läs mer

Takboxar

Hos oss på Tässla hittar du ett flertal takboxar av märkena Thule och Calix. De finns i en mängd olika varianter, storlekar och egenskaper.

Thule´s varianter är lätta att montera tack vare sitt snabbfäste PowerClick. En annan fördel är takboxens framskjutna placering, som möjliggör att bakluckan går öppna fullt ut på de flesta modellerna.

Calix med sin moderna design är tillverkade i vakuumformad ABS plast som har låg vikt, bra formbeständighet och god hållfasthet. Då takboxarna är tillverkade för nordiska förhållanden tål plasten både stötar, värme, kyla samt solljus och är UV skyddade. Takboxarna är tillverkade i 100% återvinningsbar plast vilket även gör dem miljövänliga. De är utvecklade och producerade i Sverige.

Visste du att?

DU KAN HYRA TAKBOXAR

För er som inte använder takbox så ofta, inte har plats att förvara den eller inte har ett behov av att köpa en. Så kan man hos oss på Tässla hyra en takbox istället. Även uthyrning av takräcke är något vi tillhandahåller. Monteringen av din takbox eller takräcke hjälper vi gärna till med hos oss i Vallentuna.

Läs mer

Söker du reservdelar till din bil har vi på Tässla store även ett urval av detta till din model S, model 3, model X och model Y.

Har du hund och vill skydda din bil?

SKYDDA DITT BAKSÄTE MOT FLÄCKAR, REPOR OCH VÄTSKOR

Våra bilskydd för husdjur hjälper dig att hålla bilen ren och fräsch länge.

Gå till

Har du en hund vill du troligtvis skydda din Tesla. Vi på Tässla tillhandahåller både bilskydd för husdjur samt hundsele. Vårt bilskydd för husdjur ger dig ett skydd som är vattentätt och med hjälp av sin fyrfaldigt förstärkta design skyddas ditt baksäte mot fläckar, repor, mjäll, päls, urin samt andra vätskeskador. För att eliminera risken för att hunden ska glida har den en slitstark PVC-bas. Detta hjälper dig att hålla bilen ren och fräsch länge.

Hundselen är TÜS testad och är bland de säkraste på marknaden. Finns i flera storlekar och har mängder av bra egenskaper. Gå gärna in och kika för mer information.Om Tässla Store

Vi älskar och brinner för Tesla. Vi gör allt för att tillgodose dig med tillbehör till er Tesla för att ni ska få en roligare vardag. Våra kunder är viktiga för oss och vi vill att ni ska få en så bra köpupplevelse som möjligt.

Besök gärna vårt fantastiska showroom i Täby. Vårat lager finns i Stockholm.

Om Tesla

Tesla grundades 2003 och har som målsättning att påskynda världens övergång till hållbar energi. Grundarna ville bevisa att elfordon kan vara snabbare, roligare och bättre än bensin samt diesel bilar. Teslas model S var världens första helt elektriska premium-sedan och har blivit den bästa bilen i sin klass i alla kategorier. De är banbrytande i många aspekter och fortsätter att producera produkter som är mer tillgängliga och överkomliga. Detta för att påskynda ren energiproduktion och rena transporter.

Varför ska man välja en Tesla? Något som gör Teslas bilar så bra är den långa räckvidden. Sedan är den svår att slå på prestanda och acceleration. Kraftig acceleration gör omkörningarna säkrare. Nåt annat som lockar är den snygga designen på bilen, följt av kvalitetskänsla. Kortfattat så har detta gjort Tesla utan tvekan världsledande på elbilar.

Det har visat sig att Tesla-köpare är extremt nöjda över sitt köp. Att deras förväntningar oftast överträffade förväntningarna de hade innan bilköpet. Hela 91% av Tesla-köpare har varit extremt positiva till sitt köp. Jämfört med elbilister som kör andra elbilar var det en nöjdhetsgrad på 70%.