STÖRST PÅ TILLBEHÖR TILL TESLA

Allt du behöver till Tesla model 3, model S, model X och model Y

Fast pris

Enhetsfrakt 80kr inom Sverige

Handla tryggt

Endast säkra betalsätt i webbutiken

Kampanjer

Nedsatta priser på utvalda produkter

Kundtjänst

Kontakta vår support via chat, telefon eller e-post

SKRÄDDARSY DIN TESLA MED OSS

Vi har ett brett sortiment av tillbehör till Tesla för såväl exteriören som interiören till din Tesla model 3, model Y, model S och model X. Med oss gör du din Tesla mer personlig och unik.

Att köra en Tesla är fantastiskt på många sätt. Accelerationen, komforten, tystnaden, tekniken, snygg design, ja det finns mycket som är underbart med Tesla bilar. Vi älskar denna bil och nu vill vi hjälpa dig att göra den ännu mera fantastisk. Hur du kan skydda Teslan, framhäva dess snygga utseende, addera förvaring eller göra den mer djur och hundvänlig.

Har du en hund och är rädd om din interiör i bilen? Är du ute efter en takbox för resor eller camping med Teslan? Eller vill du designa din Teslas exteriör, för att den ska sticker ut mer från mängden? Då har du hittat rätt. Vi har ett otroligt brett sortiment för dig med tillbehör till Tesla, som du enkelt och snabbt klickar hem med leverans till postombud.

VILKEN TESLA HAR DU?

Vi tillhandahåller tillbehör till Tesla model S, model 3, model X och model Y.

BESÖK VÅRT SHOWROOM I TÄBY

Öppettider: Tisdag - Fredag 9-17 Lördag 10-15

Hitta hit

Gör din Tesla personlig och unik

Vi tillhandahåller en stor variation av tillbehör till Tesla som kan anpassa din Tesla bil efter dina behov. Vi hoppas kunna förenkla din vardag med våra produkter, eller om du vill förändra Teslan rent utseendemässigt med våra tillbehör. Vi erbjuder montering av samtliga produkter vi säljer, till Tesla model 3, model S, model Y och model X.

Gå inte miste om våra kampanjer

På Tässla Store har vi alltid nedsatta priser på mängder av våra tillbehör till Tesla. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev redan idag och bli meddelad om om våra aktuella kampanjer och nyheter i vår webbshop.


Cykelhållare Yakima JustClick +1 Cykelhållare Yakima JustClick +1
Cykelhållare Yakima JustClick 2 Cykelhållare Yakima JustClick 2

Cykelhållare Yakima JustClick 2

764.55 EUR 656.55 EUR
Cykelhållare Yakima JustClick 3 Cykelhållare Yakima JustClick 3

Cykelhållare Yakima JustClick 3

809.55 EUR 688.50 EUR
Cykelhållare Yakima Fold Click 2 Cykelhållare Yakima Fold Click 2

Cykelhållare Yakima Fold Click 2

764.55 EUR 661.50 EUR
Scratch remover duk Scratch remover duk
Cykelhållare Yakima Fold Click 3 Cykelhållare Yakima Fold Click 3

Cykelhållare Yakima Fold Click 3

809.55 EUR 719.55 EUR
Luftmadrass Tesla Model Y Luftmadrass Tesla Model Y
Luftkompressor bil Luftkompressor bil

Luftkompressor bil

35.55 EUR
Scratch remover Scratch remover

Scratch remover

8.55 EUR
Joystick Tesla Joystick Tesla

Joystick Tesla

22.50 EUR 17.55 EUR
XBB Powerunit XBB Powerunit

XBB Powerunit

98.55 EUR
Turbin fälg 18" Turbin fälg 18"

Turbin fälg 18"

269.55 EUR
Campingbord Model Y Campingbord Model Y

Campingbord Model Y

161.55 EUR
Hund och lastskydd i konstläder Hund och lastskydd i konstläder
Förvaring dörrfickor Model Y Förvaring dörrfickor Model Y
Skydd insteg fram Model Y TPE Skydd insteg fram Model Y TPE
10 spoke Gloss black 19 tum 10 spoke Gloss black 19 tum
Turbine Matte black 20 tum Turbine Matte black 20 tum
Väderskydd laddbox Cybertruck Väderskydd laddbox Cybertruck
Packline takbox NX Traveller - perfekt för Model Y Packline takbox NX Traveller - perfekt för Model Y
Sparkskydd Oxford Sparkskydd Oxford

Sparkskydd Oxford

17.55 EUR
Förvaringsväska Förvaringsväska

Förvaringsväska

26.55 EUR

Vill du personifiera din Tesla har vi flertalet alternativ för dig. Vi tillhandahåller både helfoliering och stenskottsfilm för din Tesla. För mera information om detta och pris, kontakta gärna oss så hjälper vi dig.

Vi har ett exklusivt avtal med Nya ratten, där vi erbjuder skräddarsydda lösningar för en personlig ratt som passar just dig.

Om du vill du sätta din egna prägel på insidan, har vi på Tässla Store flertalet unika inredningslösningar, produkter och biltillbehör till Teslan på lager. Man hittar allt man behöver till sin Tesla här hos oss, med snabb leverans av ditt köp. På insidan har vi ett brett sortiment för foliering med olika material och färger, exempelvis kolfiber, trä m.m. Foliering är inte bara snyggt, utan kan också verka skyddande mot bland annat stenskott.


Vi har produkter för att skydda lacken på bilen vid in och urlastning i bagageluckan eller instegsskydd för att skydda lacken från skav vid trösklarna. Här på Tässla Store tillhandahåller vi också skyddsfolie med kolfibermönster till Tesla model 3 & model Y.

Detta är bara en liten del av vårt stora sortiment av bilskydd och biltillbehör till bra priser, som ni kan hitta här på vår webbshop.
Det finns mängder av val till model S, model 3, model X och model Y.


Trött på svart eller vitt?

Klä om interiören på din Tesla bil

"Det är insidan som räknas". Är insidan av din bil viktig för dig? Något vi erbjuder är att klä om innertaket i Alcantara tyg i önskad färg. Där kan man enkelt sätta sin personliga touch, färg och tyg efter sitt egna tycke.

Läs mer

Vi fixar också A-stolar, B-stolpar, C-stolpar och hatthyllan till Teslan om det önskas. Eller varför inte klä in bagageutrymmet i Alcantara tyg i bilen och få ett unikt utseende. Hör av dig till oss idag på Tässla Store, så berättar vi gärna vidare om hur detta går till, priser och var i Sverige vi tillhandahåller dessa tjänster.

Är du trött på färgen på din klädsel? Eller vill du bara skydda klädseln mot diverse slitage och hålla original klädseln i nyskick? Då har vi högkvalitativt överdragsklädsel i formsydd PU-läder. Samma material som standard klädseln i Tesla bilar. Våra satser täcker alla säten, både fram- och baksätet i bilen.

Finns till model 3 och model Y.

NYHET

NU KAN DU HYRA TAKRÄCKE AV OSS

Hyr ett takräcke för din Tesla från 100 kr

Läs mer

Takboxar till Tesla

Hos oss på Tässla Store hittar du flertalet takboxar till Tesla av märkena Thule, Packline och Calix. De finns i en mängd olika varianter, storlekar, egenskaper och färger som bland annat blank svart, matt svart och vitt. Hitta en som passar just dig, dina behov och din Tesla bil. Med de flesta takboxarna medföljer dessutom en garanti.

Thule´s varianter är lätta att montera tack vare sitt snabbfäste PowerClick. En annan fördel är takboxens framskjutna placering, som möjliggör att bakluckan går öppna fullt ut på de flesta av Teslas modeller. Thule har ett nytt låssystem som heter LockKnob, som är enkla att stänga samt öppna och ger en möjlighet att komma åt takboxens alla delar.

Calix med sin moderna design är tillverkade i vakuumformad ABS plast som har låg vikt, bra formbeständighet och god hållfasthet. Då takboxarna är tillverkade för nordiska förhållanden tål plasten både stötar, värme, kyla samt solljus och är UV skyddade. Takboxarna är tillverkade i 100% återvinningsbar plast, vilket dessutom gör dem miljövänliga. Calix takboxar är utvecklade och producerade i Sverige.

Packline takboxar bjuder på en modern design som har låg vikt och är 100% återvinningsbara. De tänker på det mesta när de utvecklar sina takboxar och det har gjort dem väldigt populära. Med Packlines takboxar får man längre räckvidd med elbil, mindre vindbrus, design med tanke på funktionalitet, säkerhet och miljön.

Visste du att?

DU KAN HYRA TAKBOXAR TILL TESLA

För er som inte använder takbox ofta, inte har plats att förvara den eller inte har ett behov av att köpa en. Så kan man hos oss på Tässla Store hyra en takbox istället. Även uthyrning av takräcke och cykelhållare är något vi tillhandahåller. Monteringen av din takbox eller takräcke hjälper vi gärna till med hos oss i vår butik/lager i Täby. Kontakta gärna oss för pris och mer information om detta.

Läs mer

Söker du reservdelar till din Tesla bil? Köp dom här på Tässla Store. Vi har ett stort urval av detta till din Tesla model S, model 3, model X och model Y.


Du får din beställning smidigt och enkelt levererad hem eller leverans till postombud. Vi erbjuder fraktfri leverans på beställningar över 1000 kr.

Har du hund i din Tesla och vill skydda din bil?

SKYDDA DITT BAKSÄTE MOT FLÄCKAR, REPOR OCH VÄTSKOR

Våra bilskydd för hund och husdjur hjälper dig att hålla bilen ren och fräsch länge.

Gå till

Har du en hund eller annat djur, vill du troligtvis skydda din Tesla. Vi på Tässla Store tillhandahåller tillbehör som bilskydd (baksätesskydd för hund/ djur), fällbar hundtrappa samt hundsele för hundar/ husdjur. Vårt husdjurs bilskydd i svart, ger dig ett skydd som är vattentätt och med hjälp av sin fyrfaldigt förstärkta design, skyddas ditt baksäte mot fläckar, repor, mjäll, päls, urin samt andra vätskeskador. För att eliminera risken för att hunden ska glida, har den en slitstark PVC-bas. Detta hjälper dig att hålla din interiör i Tesla bilen ren och fräsch länge.

Hundselen är TÜV testad, high quality och är bland de säkraste på marknaden. Finns i flera storlekar och har mängder av bra egenskaper. Gå gärna in och kika för mer information.

Nya ratten

Skräddarsydda lösningar- personlig ratt till din Tesla

Vi har ett exklusivt avtal med Nya ratten, där vi erbjuder skräddarsydda lösningar för en personlig ratt till din Tesla, som passar just dig. Du bestämmer själv vilket sorts tyg du vill ha, färgen på sömmarna och man kan till och med välja centrumring på ratten.

Läs mer
Välj mellan färgat läder, färg på alcantara tyget och färgen på sömmarna som ratten har. Nu kan du matcha ratten med resten av utseendet på din Tesla. Bara fantasin sätter gränser. Dessa rattar passar till Teslas model 3, model X, model Y, model S. När ratten är färdig kommer man till vårt showroom. Där har vi förberett allting inför ditt besök och vi syr fast ratten, som tar ungefär en timma. Har man inte möjlighet att komma till oss, har vi även andra lösningar per post. Då syr vi fast allt på en ny ratt som vi skickar till dig (utan airbag). Sedan byter du ut din ratt samt befintlig airbag på Teslan och skickar den gamla ratten till på Tässla Store.


Om Tässla Store

Tässla Store är ett oberoende företag utan någon anknytning eller samarbete med Tesla. Produkterna som säljs av Tässla Store är inte tillverkade av Tesla. Alla namn, symboler och texter som vi använder och som är relaterade till Tesla används enbart för identifieringssyften och tillhör Tesla.

Vi älskar och brinner för Tesla bilar. Vi gör allt för att tillgodose dig med tillbehör av riktigt bra kvalitet och pris till er Tesla, för att ni ska få en roligare och enklare vardag. Våra kunder är viktiga för oss och vi vill att ni ska få en så bra köpupplevelse som möjligt här hos oss på Tässla Store.

Att lägga beställning är enkelt och man får smidig och snabb leverans hem eller till postombud.

Besök gärna vårt fantastiska showroom i Täby, Stockholm.

Om Tesla

Tesla grundades 2003 och har som målsättning att påskynda världens övergång till hållbar energi. Grundarna ville bevisa att elfordon kan vara snabbare, roligare och bättre än bensin samt diesel bilar. Teslas model S var världens första helt elektriska premium-sedan och har blivit den bästa bilen i sin klass i alla kategorier. De är banbrytande i många aspekter och fortsätter att producera produkter som är mer tillgängliga och överkomliga i pris. Detta för att påskynda ren energiproduktion och rena transporter.

Varför ska man välja en Tesla? Något som gör Teslas bilar så bra är den långa räckvidden. Sedan är Teslan svår att slå i prestanda och acceleration. Kraftig acceleration gör omkörningarna mycket säkrare. Något annat som lockar är den snygga strömlinjeformade designen på bilen, följt av kvalitetskänsla. Kortfattat har detta gjort Tesla utan tvekan till världsledande på elbilar.

Det har visat sig att Tesla-köpare är extremt nöjda över sitt köp. Att deras förväntningar oftast överträffade förväntningarna de hade innan bilköpet. Hela 91% av Tesla-köpare har varit extremt positiva till sitt köp. Jämfört med elbilister som kör andra elbilar var det en nöjdhetsgrad på 70%. Tesla model 3 tillverkades för att kunna säljas till ett bättre pris och erbjudas till en bredare kundklientel. Model 3 har blivit en stor succé och man kan idag se ett stort antal model 3 rullandes på vägarna. Precis som Teslas andra modeller, har model 3 den vackra strömlinjeformade designen. Vi erbjuder ett stort antal produkter till model 3 och samtliga andra modeller.

Kontakta oss

Har du några frågor om våra produkter eller biltillbehör i vårt sortiment, är du välkommen att kontakta oss för mer information. Ni kan nå oss på Tässla Store antingen via telefon, mail eller via vårt kontaktformulär. Man kan även besöka oss i vår butik/ lager i Täby, Stockholm. Följ oss och lägg gärna till oss på sociala medier för inspiration och information, på Facebook, Instagram och Youtube.