Gummimattor

Tässla Store är idag marknadsledande på bilmattor till just Tesla. Vi samarbetar med utvalda leverantörer som erbjuder högsta kvalitet där vi noggrant testat att de klarar det nordiska klimatet. Självklart är våra mattor luktfria.

Tveka inte att chatta eller komma förbi vårt Showroom i Vallentuna så hjälper vi dig med att ta fram rätt mattor för ditt ändamål.

TPE är den generella beteckningen för termoplastisk elast som också kallas termoplastiskt gummi. TPE är ett gummiliknande material som kan bearbetas med termoplastteknik, t.ex. formsprutning, tvåkomponentformsprutning eller extrudering. Termoplastiska elastomerer (TPE) är blandningar med hårda termoplastmaterial som t.ex. PP, PBT eller PA i kombination med något mjukt gummimaterial, ofta med tillsatser, t.ex. olja och fyllnadsmaterial.
Kring 1960 började basiska termoplastmaterial bli allt vanligare. På den tiden var gummiblandningar (värmehärdande) redan populära på bilsidan, men de var dyra samt svåra att tillverka och återvinna.
Med nya modetrender (flashigare färger, mjukare linjer, osv.) ökade efterfrågan på mjukare, billigare och mer lättillverkade material. Tendensen fortsatte in på 1970-talet när TPE-materialen började tillverkas i större omfattning.

Model 3 TPE-O Mattpaket Model 3 TPE-O Mattpaket
Gummimattor Tesla Model 3 TPE Gummimattor Tesla Model 3 TPE
Gummimattor Tesla Model 3 TPE-O Gummimattor Tesla Model 3 TPE-O
Model 3 XPE Mattpaket Model 3 XPE Mattpaket
Trunkmatta Model 3 Trunkmatta Model 3
Bagagematta Tesla Model 3 XPE Bagagematta Tesla Model 3 XPE
Gummimattor Model 3 XPE Gummimattor Model 3 XPE
Bagagematta Tesla Model 3 Oxford Bagagematta Tesla Model 3 Oxford
Bagagematta Model 3 TPE-O Bagagematta Model 3 TPE-O
Trunkmatta Tesla Model 3 XPE Trunkmatta Tesla Model 3 XPE