Tein komfortdämpare Model 3 ställbar dämpning

  • 8 990 kr


I lager
Dela

Tein EnduraPro Plus Dämparsats för Tesla Model 3. 

Tein EnduraPro sportstötdämpare ersätter ditt fordons befintliga dämpare med en montering som är identisk med den ursprungliga uppsättningen. Designade för att installeras med OEM toppfästen och fjädrar, valfria sänkfjädrar kan också användas för en mer sportig uppställning.
Förutom att vara en ekonomisk lösning för att byta ut slitna dämpare, förbättrar Tein EnduraPro och EnduraPro Plus prestanda, hantering och komfort för sportig körning, tack vare deras höga kvalitet och innovativa, japanska design.
Deras gröna epoxifinish har optimerats speciellt för långvarigt skydd mot rost, vilket gör EnduraPro-serien särskilt bra för användning nära kuster eller i områden med dåligt väder (regn, snö, salter). Deras dubbla rörform består av högkvalitativ olja, med anti-kavitationsegenskaper, samt ett inre, hydrauliskt stötstopp för bättre livslängd (särskilt med kortare fjädrar).

Till skillnad från EnduraPro Plus, har EnduraPro inte justerbar styvhet.
Genom att kombinera bra priser och kvalitet, är dessa stötdämpare idealiska för alla som vill behålla en lageruppsättning med prestandauppgradering. De kan köpas individuellt. Tein-produkterna är tillverkade i Japan och har 1 års garanti och garanterar utmärkt tillförlitlighet.