Camping Tesla

Här på Tässla Store hittar du alla tillbehören för dig som ska ut på camping med din Tesla model 3, model Y, model S eller model X.

Vi ett brett sortiment av campingprylar av hög kvalitet, som du kan behöva när du ska ut på camping med din Tesla. Du hittar produkter som exempelvis madrass för bagageutrymmet, kylbox, kylväska, solskydd och tält till Tesla model Y, S, X och 3.

Camping bord Camping bord

Camping bord

495 kr
Camping stol Camping stol

Camping stol

150 kr
Cykelhållare Yakima Fold Click 2 Cykelhållare Yakima Fold Click 2
Cykelhållare Yakima Fold Click 3 Cykelhållare Yakima Fold Click 3
Cykelhållare Yakima JustClick +1 Cykelhållare Yakima JustClick +1
Cykelhållare Yakima JustClick 2 Cykelhållare Yakima JustClick 2
Cykelhållare Yakima JustClick 3 Cykelhållare Yakima JustClick 3
DC inverter 12V (200W) DC inverter 12V (200W)
Kylväska Kylväska

Kylväska

850 kr
Kylväska 2 delad Kylväska 2 delad
Luftmadrass Tesla Model Y Luftmadrass Tesla Model Y
Madrass förlängare Madrass förlängare
Solskydd för Model 3 isolerande Solskydd för Model 3 isolerande
Solskydd framruta Model 3 Solskydd framruta Model 3
Solskydd framruta Model Y Solskydd framruta Model Y
Solskydd glastak Model 3 Solskydd glastak Model 3
Solskydd glastak Model Y Solskydd glastak Model Y
Solskydd Model 3 (9 delar) Solskydd Model 3 (9 delar)
Solskydd Model Y Tescamp Solskydd Model Y Tescamp

Solskydd Model Y Tescamp

995 kr 795 kr

Tält

4 495 kr

Tesla camping madrass

Är du i behov av en madrass till Teslan? Då har du kommit rätt! Här på Tässla Store hittar du ett sortiment med olika madrasser till Tesla-bilar av hög kvalitet. Välj mellan luftmadrass med 12V pump, madrass med memory foam som är självuppblåsbar eller bäddmadrass med memory foam. Våra madrasser passar till Tesla model 3, model S och model Y.

Luftmadrass

Med vår luftmadrass som passar till Tesla Model 3, Model S och Model Y, ligger du skönt och bekvämt på en yta av velour. Med denna luftmadrass följer det även med en pump på 12V som blåser upp madrassen på bara 3-4 minuter. Sedan kan du sätta bilen i campingläge och njuta av en god natts sömn i behaglig värme. Denna luftmadrass finns i en fin blå färg.

Madrasser med memory foam (minnesskum)

Om man vill ha lite mer komfort, har vi även madrasser med memory foam. Dessa finner du i antingen självuppblåsbar variant eller vikbar. Lägg den sedan för förvaring i trunken, när du inte har användning för den mer. Memory foam eller minnesskum, är ett material som snabbt formar sig efter din kropp.

Den vikbara madrassen med memory foam finns till Tesla model Y och Tesla model 3. Den kommer i tre delar som man sätter ihop med kardborreband. Medföljer gör även ett dra på lakan med resår som är formsydd och en förvaringsväska samt spännband. När du är klar med madrassen kan du enkelt dela den, lägga den i förvaringsväskan och lägg den sedan i din Teslas trunk, tills nästa gång du behöver den.

Den självuppblåsbara memory foam madrassen hittar du till din Tesla model 3, model Y och model S bil. Även denna madrassen är perfekt att stuva undan i trunken när den inte används och lätt att ta fram när den behövs. Den har en skön liggyta, antiglid på undersidan och är anpassad till din bil. Finns i en fin grå färg till din model 3, model Y eller model S.


Tesla i "camping mode"

Att sätta Teslan i "camping mode" är väldigt populärt då det fungerar otroligt bra, utan att dra allt för mycket batteri från Teslan. Sätter man Teslan i detta campingläge, ser bilen till att hålla en behaglig värme och ventilation. Man kan smidigt åka från ort till ort, lägg en luftmadrass i bilen och sov gott under natten. Sedan kan man utvilad och pigg fortsätta sin resa eller semester.

Hos oss på Tässla store hittar du många produkter på lager som gör campingresan med Teslan till en smidig och fin upplevelse. Vi har campingbord, campingstolar, campingtält och andra produkter som är perfekta för campingresan. Är du ute efter en smidig övernattning i bilen, är madrassen produkten för dig och Teslan.

Kylbox och kylväska till Teslan

När man är ute och campar med Teslan de där varma heta sommardagarna, finns det en sak som är lyx. Jo, att ha tillgång till kyla och kunna förvara sin mat eller dryck så att den håller sig kall. Vi har både en artikel som hjälper till att hålla dina produkter kalla längre, men även en artikel som håller dem frysta. Helt fantastiskt, jag vet! Läs mer nedan om dessa produkter:

Kylbox till Tesla

En väldigt praktisk och användarvänlig produkt vi har är vår kylbox. Med denna kan du förvara mat och dryck i grader från -22 grader till +12 grader (kylkapacitet vid omgivningstemperatur 25 °C). Denna produkt har en kompressor för energieffektiv användande och lågt ljud.

Kylboxen har en riktig förångare, precis som ett vanligt kylskåp hemma. Kompressorn har en låg förbrukning, då den ej går hela tiden som en vanlig kylbox. Medföljer gör en kabel med cigarettkontakt som är 2 meter lång. Denna kylbox passar utmärkt i trunken på Tesla model 3 och model Y, men även såklart till model S och model X.

Läs mer om denna produkt här.

Kylväska till Tesla

För dig som är i behov av något lite mindre avancerat än kylboxen, erbjuder vi kylväskor av olika slag till Teslan. Samtliga har en isolerad insida och dubbla dragkedjor. Kylväskan går att förvara såväl i undre bagageutrymmet som i trunken. Passar till Tesla model 3, model Y, model S och model X.

Välj om du vill ha två-delad eller en hel stor väska. Läs mer om den två-delade kylväskan här och den stora kylväskan här.


Solskydd och tält till Tesla-bilar

När solen gassar eller regnet öser ner, har vi produkter som underlättar för dig under semestern med Teslan:

Tält till Teslan

En annan sak som kommer väl till hands på campingturen är ett tält till Teslan. För vad är camping utan ett riktigt gediget tält att sitta eller sova under. Med vårt lyxiga tält till Teslan får du ett förtält att spendera tid i, skydd för regn vid dåligt väder, lektält åt barnen som skyddar dem mot solen eller ställ det fristående där du önskar ha det.

Tältet är otroligt lätt att fälla upp, då den spänns upp automatiskt och har få lösa delar. Det ingår även extra pinnar och snören om man vill ha två öppningar på tältet samtidigt. Tältet är även vattentätt med 3000 vattenpelare i golvet och 2000 vattenpelare i yttertältet. 

Mer information om vårt lyxiga tält till Teslan hittar du på denna sidan. Vi säljer även stolar och bord att sitta på/vid under tältet och att ha med dig på resan.


Solskydd till Teslan

När solen ligger på bilen på sommaren, kan temperaturen i bilen komma upp i höga grader. Undvik detta med våra solskydd till Teslan. Ska du ut och campa samt sova i bilen, kan det även vara skönt med ett solskydd som fungerar som ett insynsskydd. Vi har dessa solskydd för samtliga sidofönster till Tesla model 3 och model Y samt glastaket till model Y.


Kontakta oss

Har du några frågor om våra produkter inför ditt köp, är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har produkter av hög kvalitet, som ska hålla under hela er resa och många år framöver.

"Take a journey with us and your Tesla"