Extraljus till Tesla

Vi på Tässla Store erbjuder ett brett sortiment av extraljus till Tesla model 3, model Y, model S och model X.

Välkommen till vår e-handel, din ultimata destination för extraljus till din Tesla, som kan förbättra och anpassa din Tesla-upplevelse. Om du äger en Tesla bil och letar efter det bästa sättet att öka din synlighet och säkerhet på vägen, har vi precis det du behöver. Vi har högpresterande extraljus som är speciellt utformade för Tesla bilar. Köp din led ramp, strålkastare, ljusramp till Tesla här hos Tässla Store.

OBD2 Adapter Model 3 / Model Y OBD2 Adapter Model 3 / Model Y
XBB Smartbutton XBB Smartbutton
XBB Powerunit XBB Powerunit

XBB Powerunit

1 095 kr
XBB Extraljusrelä Model S / Model X XBB Extraljusrelä Model S / Model X
XBB Extraljusrelä Model 3 / Model Y XBB Extraljusrelä Model 3 / Model Y

Varför behöver din Tesla Extraljus?

Din Tesla är redan en mästare i modern design och avancerad teknologi, men när solen går ned och nattens mörker faller, kan bristen på tillräckligt ljus på vägen vara en utmaning. Här kommer våra extraljus för Tesla till din räddning.

Utvecklade med den senaste LED-teknologin, ger våra extraljus dig en överlägsen ljusstyrka och räckvidd. Detta förbättrar din sikt samt säkerhet under alla förhållanden. Genom att montera extraljus på din Tesla model Y, model 3, model X eller model S kan du köra i mörkret på ett tryggare sätt.

Olika sorters extraljus

Vi erbjuder en stor variation extraljus av olika slag. Allt från led-ramp, strålkastare till led-ramp med kurvad form som snyggt följer bilens front. De har energisnåla LED lampor med hög lumen som ger en kraftfull effekt på ljuset.

Önskar man inte ha led-ramp har vi ett kit med trepack strålkastare. De har en slimmad och snygg design som passar utmärkt på Tesla bilar. De passar allt från äldre Tesla till nyare modeller och till Tesla model Y, model 3, model S och model X.

Fördelarna med våra extraljus för Tesla

Avancerad LED-teknik:

Våra extraljus är utrustade med toppmodern LED-teknik, vilket innebär att du får starkt och klart ljus, samtidigt som du drar minimalt med energi. Detta är inte bara miljövänligt, utan det förlänger även batteriets livslängd på din Tesla.

Skräddarsydd Passform:

Vi förstår vikten av att bevara din Teslas elegans och aerodynamik. Våra extraljus är noggrant utformade för att smälta in i din bils design. Det ger en sömlös integration utan att kompromissa med dess estetik.

Ökad Säkerhet:

Med våra extraljus ökar du din synlighet på vägen, vilket minskar risken för olyckor. Denna extra säkerhetsnivå är särskilt värdefull och bra vid dåliga väderförhållanden samt på mörka ödsliga vägar.

Enkel Installation: Du behöver inte vara en teknikexpert för att installera våra extraljus. De kommer med detaljerade instruktioner och alla nödvändiga monteringsdelar, vilket gör installationen smidig och enkel.

Tillbehör till extraljus till Tesla

Är det något mer du behöver som inte ingår i ditt kit för extraljus säljer vi även tillbehör för detta till Tesla model 3, model Y, model S och model X.

Styrströmsrelä för extraljus till Tesla

Samtliga modeller kräver en särskild adapter för att styra extraljuset. Detta för att de ska kunna slås på och av tillsammans med bilens ursprungliga strålkastare. Denna adapter är specialutvecklad för Tesla bilar för att extrahera 12V styrström för extraljuset. Adaptern är plug & play, vilket gör den ekel att montera och innebär att man inte behöver klippa kablar.

Med styrströmrelä kan man själv avgöra om man vill köra med extraljusen eller stänga av funktionen och köra med vanligt helljus. Den funktionen återställs automatiskt sedan vid nästa körning med bilen. För model S finns detta styrströmrelä för modeller som är tillverkade 2016 och nyare.

Extraljusrelä Tesla

Hos oss kan man även köpa det högteknologiska extraljusrelät XBB Dongle med blåtand. Detta kompletta XBB Power Unit kit består utav en XBB Dongle som enkelt monteras i fordonets OBDII uttag och XBB Power Unit relä. Relät kommunicerar med XBB dongeln trådlöst via blåtand och detta Power Unit kit har två utgångar som man enkelt själv kan programmera, genom att använda XBB appen.

OBD2 Adapter till Tesla

OBD2 Adapter har vi två varianter, en som passar till Tesla Model 3 och Tesla Model Y samt en som passar till Tesla model S och Tesla model X. Den som är till model S och model X finns i tre olika modeller, som passar olika årsmodeller.

De används bland annat för att kunna läsa ut batteristatus, batteritemperatur, effekt i motorerna med mera. Används även för dig som köpt XBB styrströms relä för att kunna montera extraljus.

Hör gärna av er till oss för mer information.

Varför ska man välja Tässla Store för extraljus?

Expertis:

Vi är specialiserade på Tesla biltillbehör och har lång erfarenhet av att leverera produkter av hög kvalitet till Tesla-ägare. Vårt team är fyllt med experter som är passionerade för bilar och teknik och hjälper er gärna med era frågor.

Brett Utbud:

Vår webbutik erbjuder ett brett utbud av extraljus-modeller som passar olika Tesla-modeller. Oavsett om du har en Model S, Model 3, Model X eller Model Y, har vi det perfekta extraljuset för dig. Söker du tillbehör har vi också det i vårt sortiment.

Kvalitet och Pålitlighet:

Vi kompromissar aldrig med kvaliteten på våra produkter. Alla våra extraljus är noggrant testade och utvalda för att säkerställa hög prestanda och pålitlighet.

Kundnöjdhet:

Ditt nöje är vår främsta prioritet. Vi strävar efter att erbjuda en sömlös och tillfredsställande köpupplevelse för varje kund. Vår kundtjänst står redo att svara på dina frågor och hjälpa dig med eventuella behov.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss om du har mer frågor eller vill ha mer information vad det gäller våra extraljus.