Väghållning

Hos oss finner du produkter som både förbättrar bilens prestanda och utseende. Vill du ha extra markfrigång kan du klicka hem en höjningssats till Tesla Model Y. Vill du istället få ökad kontroll och sportigare köregenskaper rekommenderar vi att du klickar hem en sänkningssats. Våra höj och sänkningssatser går att få både monterade och omonterade. Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.

Hos oss hittar du ett anpassat sortiment från några utav de mest välrenommerade tillverkarna Öhlins, KW, H&R samt Eibach. Vill du ha en bil som inte skall uppfattas stötig eller gå upp i fälgar och få ett mer stilrent uttryck så har vi just det du söker.

Vi erbjuder även sänkfjädrar samt coilovers om du vill jaga snabba tider på banan eller bara komma hem snabbt för att hämta barnen på förskolan.

Varje vecka hjälper vi Tesla Model Y Longe Range kunder med montering av HR fjädrar som gör bilen går mjukare och uppfattas mer följsam på vägen.

Tässla Store har över 20 års erfarenhet av montering och bilracing. Självklart erbjuder vi montering på samtliga produkter vi saluför, tveka inte att chatta eller komma förbi vårt Showroom i Vallentuna så hjälper vi dig med att ta fram rätt produkter för ditt ändamål.