Luftfjädring Model 3

 • 59 900 kr


I lager
Dela

Vill du uppgradera din Tesla Model 3:s fjädring för en mjukare och bekvämare körning och få 3 års garanti?
Med 8 år av konstant innovation har vi revolutionerat komfortstandarden ur alla aspekter.

Vår OnAir-produkt ger oöverträffad prestanda i komfort utan att kompromissa med ditt fordons köregenskaper. Säg adjö till den styva standardfjädringen och hej till en mjukare och roligare åktur. Med tre förinställda höjder – Low, OnAir och High – kan du enkelt justera din fjädring efter dina önskemål (Interiörkontroll rekommenderas). Dessutom är vår ultrainnovativa design specifik för Model Y, vilket säkerställer sömlös OEM-integration och enkel plug-and-play-installation utan intrång i ditt fordons kaross.

Vi är stolta över kvaliteten på vår produkt och använder endast de bästa materialen för att säkerställa tillförlitlighet som tål även de tuffaste miljöerna. Det är därför vi erbjuder en 3-års begränsad garanti på originalinstallationen. Vår OnAir-produkt har också "Ai-Self Leveling"-teknik, som automatiskt justerar åkhöjden för att hålla den konstant med passagerarna i fordonet.

Den 32-stegs justerbara dämpande stötdämparen kan justeras för olika körscenarier. Behöver du lufta ut helt till marken? Vår "All Down"-funktion har täckt dig. Och med Bluetooth-anslutning (tillgänglig på flera språk), reparationsläge, manuell luftpump, feldisplay och lufttanktrycksdisplay, har du alla verktyg du behöver för att hålla din fjädring igång smidigt.

Även om OnAir är ett nytt varumärke, är vi övertygade om att det kommer att bli ett känt namn i kategorin elektrisk luftfjädring under de kommande åren. Så varför vänta? Uppgradera din Tesla Model 3:s fjädring idag och upplev den ultimata körkomforten med MasoAir Engineerings OnAir-produkt.

Funktioner
✅Tre förinställda höjder "Low, OnAir, High"
✅Intelligent nivellering på OnAir-höjd
✅Smart variabel hastighetsjustering
✅Ergonomisk styrenhet
✅32-stegs justerbar dämpande stötdämpare
✅ALL DOWN – (luftas helt ut till marken)
✅Bluetooth-anslutning (flerspråkig)
✅Reparationsläge i nödfall
✅Tvingad luftpump uppblåsning
✅Fellarmmeddelande
✅ Lufttanktrycksdisplay

MasoAir Engineering, med 8 år av konstant och rigorös innovation, har de revolutionerat komfortstandarden ur alla aspekter. 

Alla nya OnAir-produkter ger oöverträffad prestanda i komfort utan att kompromissa med fordonets hanteringsdynamik, vilket avsevärt minskar vägbullret för en tystare färd.  

Ultra-innoverad design, varje system vänder sig till en specifik fordonsmodell, med fokus på sömlös OEM-integration och enkel plug-and-play-installation utan intrång i fordonets kaross eller elsystem. 

Alla OnAir-produkter kommer med en 3-års begränsad garanti på originalinstallationen. Vår produkt är byggd med den bästa kvaliteten på material för att uppnå denna tillförlitlighet som skulle klara den extremt tuffa miljön om våra kunder någonsin stöter på det. 

Luftfjädringen styrs antingen via en unik app (finns till både iOS och Android) via blåtand eller via kontrollpanelen i mittkonsolen. Du kan självklart även ställa höjden via panelen på lufttanken i frunken. 

Låg: 40 mm lägre än original
OnAir: 10 mm lägre än original
Hög: 30 mm högre än original
All-Down: Lägger sig på underredet (endast parkerat)  

Skillnader mot andra system;

 1. Allt är standard där andra tar extra betalt för nivåreglering, finish på lufttanken, kontrollpanel etc etc. 
 2. 3 års garanti mot många andra som endast ger 1 års garanti 
 3. Kittet är komplett till hela bilen så du behöver inte köpa till något 
 4. Du kan provköra vår demobil innan köp 


Under sommaren 2023 lanseras följande uppgradering: 
Detta låser upp alternativet att automatiskt minska körhöjden på din Model 3. Över 100 km/h Fordonet går till "Låg"-inställningen för ökad räckvidd och stabilitet Under 60 km/h Fordonet kommer att höjas till "OnAir" " inställning för ökad komfort. 

I kittet ingår; 

 • OnAir exklusiv luftfjädring med nyutvecklad design 
 • Arbetstemperatur -40°C~+125°C 
 • Lufttank i ett stycke av flygplansaluminium 
 • Tyska AMK supertyst luftpump (standard på många europeiska avancerade luftfjädringsmodeller)
 • Helautomatiskt filtrering och dräneringssystem
 • Superbeständigt anslutningssystem för högtrycksluftledning.