Kopphållare med temperaturkontroll Model 3/Y

  • 1 990 kr
I lager
Dela

Model 3/Y Cup Holder Temperature Control är ett måste-ha tillbehör för Tesla Model 3/Y-ägare. Denna avancerade enhet övervakar kontinuerligt temperaturen på ditt fordons mugghållare, Njut av kompromisslös kvalitet och bekvämlighet med Hansshow Model 3/Y Cup Holder Temperature Control.

Funktioner

  • Kompatibla modeller: Hansshow intelligenta kopptemperaturkontrollsystem är exklusivt designat för Tesla Model Y 2020+ och Model 3 2017+, med kompatibla Intel- och AMD-chips för förbättrad prestanda. Kontrollera och bibehåll dina dryckestemperaturer med ökad noggrannhet och tillförlitlighet.
  • Custom Designed: Ett specialdesignat system med en formöppning som passar perfekt i mugghållaren på din Tesla
  • Fordon modell 3/Y. Detta system erbjuder avancerad kontroll av din drinks temperatur, så att du kan njuta av din dryck utan att behöva oroa dig för överhettning eller kyla.
  • Enkel installation: Plug & Play utan skador på den ursprungliga fordonsselen och funktionen, enkel och oförstörande installation. Håll dina drycker vid perfekt temperatur utan krångel med att använda kylskåp eller vattenkokare.
  • Funktioner: Kopptemperaturkontrollsystemet har 4 effektiva funktioner för att reglera temperaturen (ca 5°~55°) på din dryck: snabb kylning, snabb uppvärmning, avstängning med en knapp och växling av kallt och varmt med ett knapptryck. Njut av perfekta temperaturdrycker varje gång med precisionskontroll.

Obs:
1. När du använder den, måste du trycka och hålla in i 2 sekunder för att starta och växla funktionen
2. Lämplig för glasflaskor, mjölkflaskor, renat vattenflaskor och burkar. Olika flaskor har olika effekter, och effekten av burkar är bäst.