POLERMASKIN OSCILLERANDE - AC/DA9-125

  • 1 999 kr
I lager
Dela

AC/DA9-125 har nu fått sig ett gäng trevliga uppdateringar. Modernare och snyggare design, starkare motor, lägre och högre varv (2.500-6.400). Vi har även lagt väldigt mycket energi på att få maskinen extremt välbalanserad vilket gör maskinen ännu trevligare att jobba med. Sladden är förlängd med en meter till 4m och precis som den första versionen är slitagedelarna uppgraderade för att hålla mycket hög kvalité.


Vi är jäkligt stolta över våra maskiner och använder dem själva dagligen - välbalanserade, genomtänkta och rejält byggda gör att de, med priset i åtanke, tåls att jämföras med betydligt dyrare "proffsmaskiner"!


INFORMATION - POLERMASKIN OSCILLERANDE - AC/DA9-125

Den här oscillerande polermaskinen är framtagen för dig som vill komma igång med polering. Du uppnår samma resultat med den här polermaskinen som med betydligt dyrare polermaskiner. Om det är din första polermaskin vill du antagligen ha en polermaskin som är så allsidig som möjligt och då är det 125 mm rondellhållare som gäller. 125 mm är idag lite av en standard och det är inte så konstigt då det är en smidigt storlek, det är inga problem att effektivt polera av en hel bil men samtidigt så går det att komma åt i detaljer så länge bilen inte är för komplicerat utformad.  

TIPS FÖR ATT KOMMA IGÅNG MED POLERING

Utöver polermaskinen så behöver du även polermedel och polertrissor för att börja polera. Det kan även vara smart att ha bra microfiberdukar samt maskeringstejp. Nedan följer tips på vilka polertrissor och polermedel vi använder beroende på hur många steg vi polerar. Är du osäker på vart du ska börja brukar en 2-stegspolering vara ett bra utgångsläge.

3-stegspolering

Steg 1: Woolpad-trissa + Heavy cut compound

Steg 2: Pro Yellow-trissa + Heavy cut compound

Steg 3: Pro Blue-trissa + Finishing compound eller Polish & sealant


2-stegspolering

Steg 1: Pro Yellow-trissa + Heavy cut compound

Steg 2: Pro Blue-trissa + Finishing compound eller Polish & sealant


1-stegspolering

Använd Pro yellow-trissa tillsammans med Heavy cut compound, eller Micro wool-trissa och Polish & sealant*.


* Skillnaden på Finishing compound och Polish & sealant är att Polish & sealant innehåller ett lackskydd. Avverkning och resultatmässigt är dom likvärdiga. Ska du lägga ett separat lackskydd efter poleringen så rekommenderar vi att du använder Finishing compound. Ska du inte lägga ett separat skydd efteråt så är Polish & sealant en grym produkt som ger ett utmärkt extra skydd.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER
Stödrondell mm125/5”
Polerrondell max mm160
Varvtal v/min2.500-6.400
Orbit mm9
Motoreffekt W900
Vikt kg2,6