KW Coilover Tesla Model 3 Variant 3 inox

  • 28 990 kr


I lager
Dela

Möjlighet att justera höjd, retur (16 klick) samt kompression (12 klick)

Obegränsad individualitet för prestanda och komfort.
Dämpningen kan justeras separat i kompression och returdämpning.
Våra ingenjörer har utvecklat en sportig men ändå harmonisk grundläggande installation, som med alla KW coilover kit. För att kunna garantera den perfekta upphängningsuppsättningen testar vi i vår KW 7-post rigg, liksom omfattande körtester på landsvägar, motorvägar och till och med på Nürburgring Nordschleife. I flera år är KW coilover kit Variant 3 "inox-line" en av de bästa eftermarknadsprodukterna och är ett riktmärke för coilovers. Det övertygar sportbilförare, tuners, stora och små serietillverkare som Alpina, MTM, Manthey, Oettinger och många fler ledande företag i den internationella bilindustrin med sina dämpande egenskaper, kvalitetsfinish och hållbarhet.

Avancerad teknik från motorsport
Med KW coilovers Variant 3 "inox-line" får du mycket mer än bara en sportig sänkning och utmärkt körbeteende på alla vägar. Den är baserad på vår långa erfarenhet som tillverkare och leverantör av fjädring för internationell motorsport, såsom FIA GT1, FIA GT3, International GT Open, WTC, VLN och den legendariska ADAC Zurich 24-timmars Nürburgring .

I likhet med våra racing coilovers från KW Competition-programmet kan KW coilovers Variant 3 "inox-line" justeras oberoende i kompression och returdämpning. Denna individuella justeringsmöjlighet uppskattas mycket av sportbiltillverkare, tuners och förare över hela världen.

Den perfekta upphängningen för mer körglädje
Om du redan har gjort dina första modifieringar av ditt fordon kommer våra KW coilovers Variant 3 att komplettera dina uppgraderingar. Den patenterade KW-ventiltekniken för separat justering av retur- och kompressionsdämpning gör att du kan ställa in din fjädring individuellt. Den justerbara KW-bottenventilen justerar kompressionsnivåns låghastighetsområde i tolv klick.

Du behöver inga justeringsverktyg på grund av den patenterade kompressionsjusteraren i den nedre änden av huset av rostfritt stål. Den justerbara kompressionsdämpningen med sina tolv exakta klick gör att du manuellt kan påverka karossrullen, utan att behöva ändra fjäderhastigheten som matchar optimalt returen.

Genom att öka returkraften via justeringen minskar hjulets kroppsrörelser. Du kommer att ha mer stabilitet under snabba kurvor. Om du till exempel byter hjul / däck-kombination (godkänd av biltillverkaren) till större hjul, kan du med en KW coilover Variant 3 "inox-line" justera bilens hantering perfekt.

KW coilover Variant 3 "inox-line" kit är föremål för omfattande kvalitetstester under produktionen för att uppfylla de höga kraven för vår KW-kvalitetsledning. Detta är det enda sättet vi kan uppfylla våra förväntningar på att ge upp till fem års garanti på vår KW coilover Variant 3 "inox-line" vid installation hos en av våra KW-specialhandlare. KW coilover fjäderben av rostfritt stål är 100% rostfria och en obegränsad livstid.

Därför påverkas inte heller kontinuerlig sänkning via den smutsresistenta KW-trapetsgängan och KW-kompositkragen efter år. Genom individuell sänkning med sitt kontinuerliga justeringsområde kan du framhäva ditt fordons sportighet visuellt. En funktion som är mycket populär i den prestationsorienterade inställningsscenen.

- Justerbar spjällteknik med justerings- och kompressionsdämpning
- Rostfritt stålteknik "inox-line"
- Individuell, kontinuerlig sänkning
- testat justeringsområde
- Högkvalitativa komponenter för lång livslängd
- Komplett dokumentation för enkel hantering
- Justerbar returdämpning med 16 exakta klick
- Justerbar kompressionsdämpning med 12 exakta klick
- Unikt, oberoende av varandra justering av arbetsdämpningskraft

Inställning: Den individuella justerbara rebound- och kompressionsdämpningen av KW Variant 3 "inox-line"
KW coilover kit Variant 3 "inox-line" är det perfekta tillbehöret för prestationsorienterade förare och tuningentusiaster som ställer en stor efterfrågan på deras upphängning. De separat justerbara spjällen för retur och kompressionsdämpning med deras "genomtänkta" klickjustering möjliggör en perfekt inställning. Så det är lätt att påverka styrbeteendet, riktningsstabiliteten, däcksgreppet och hanteringsegenskaperna när du kör på gränsen.

KW Partnr SR+: 35287006

KW Partnr: AWD/Performance: 35287007


Leveranstid är ca 6-8 veckor efter beställning